Upplevelser

Prova på att arbeta i lera med vänner eller kollegor!

Välkomna för en härlig upplevelse tillsammans med dina vänner eller kollegor! Gör något kreativt i mysig miljö och få ett minne i form av ett egenhändigt tillverkat keramikföremål. Hos oss på Knapagården  är man välkommen att komma och prova på att dreja eller handbygga, upplägg kan varieras efter önskemål.

Perfekt aktivitet för möhippan, svensexan, ”kick-off” med arbetskamraterna eller varför inte tillsammans vänner eller familj. Vi tar helst emot grupper på mellan tre och sju stycken, men under sommarhalvåret när man kan vara utomhus kan vi också ordna specialarrangemang för större grupper.

Kostnadsexempel inklusive allt (lera, glasyr, bränning) för att prova på att dreja en kopp, mugg eller mindre skål för en grupp om 4 personer: 350 kronor/person. Vi kan också efter överenskommelse ordna med fika eller lättare måltid i samband med aktiviteten, alltid helt ekologiskt tillagat från grunden, för en mindre kostnad.

Kontakta Sofia för mer information och bokning.

Kurs hösten 2014

Kurs om 15 timmar, varannan måndag, 17.15-20.15. Kostnad 1350 kronor.

grupp 1, start 6/10. ”Ojämna” veckor. 5 gånger à 3 timmar.
grupp 2, start 13/10. ”Jämna” veckor. 5 tillfällen à 3 timmar.

Anmälan senast 26/9 via e-post. Ring vid frågor.

Anmälan

Du anmäler dig till kurs genom att skicka e-post till sofia@knapagarden.se, uppge namn, kontaktuppgifter och adress samt vilken kurs du vill gå. Du får då en bekräftelse på att det finns en ledig plats kvar och du bekräftar din anmälan genom att betala anmälningsavgift på 500 kronor, som inte återbetalas vid återbud. Inbjudan och mer information skickas ut ca 4-6 veckor innan kursstart och då medföljer också faktura för slutbetalningen. Vid återbud mindre än 7 dagar innan kursstart återbetalas inte kursavgiften och vid återbud tidigare än så återbetalas halva kursavgiften.