Bästa tiden är nu

image_1   image_3   image_2

Att ha så mycket mat att skörda är väldigt lyxigt! I växthuset finns tomater, melon, gurka och annat att frossa i. Grönkålslandet hoppas jag ska räcka ända till nässlorna spirar igen… Nu planeras det också för vintern i odlingstunneln. Det ska vara möjligt att kunna skörda färskt sent på hösten och riktigt tidigt på våren med en polytunnel. Nu njuter vi bara av allt färskt som finn både där och på friland. – Samtidigt som jag också planerar för den viktiga förvaringen och förädlingen av det som ska vinterförvaras. Det verkar inte finnas någon riktigt lugn period på året om man vill odla mycket och effektivt och dessutom kunna njuta av egenodlat även när det inte växer ute längre. Men det är ett fantastiskt och tacksamt jobb när det ger så mycket mat!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>